TarotPraat #051 – Over oa onderscheid tussen je intuïtie en gedachten

Toelichting aflevering

We hebben weer een nieuwe aflevering van TarotPraat voor je klaarstaan! In deze aflevering duiken we in een fascinerend onderwerp dat veel tarotisten bezighoudt: hoe maak je onderscheid tussen je intuïtie en je kennis bij het leggen van tarotkaarten?

Verder bespreken we in deze podcast-aflevering onder andere:

  • Of we andere tarotisten bezoeken voor een consult.
  • Tarotleggen voor een derde persoon: wel of niet doen?
  • Geld vragen voor een consult. Is dit ethisch?
  • Tips en adviezen om de juiste tarotist te vinden.
  • Of de Rider Waite Smith tarot nog van deze tijd is.
  • Gewoon met de kaarten gaan werken …
  • De verloting van het tarotconsult

Benoemd in de podcast:

Win een tarotconsult!
In deze podcast hebben we een tarotconsult verloot. Dit vonden we zo leuk om te doen, dat we besloten hebben om ook de komende paar afleveringen een consult te verloten. Wil je kans maken? Mail ons jouw naam, vraag en eventueel een foto. Zorg ervoor dat je je vraag goed toelicht, zodat we je beter kunnen helpen. Reageer snel en misschien behandelen we jouw vraag in de volgende TarotPraat!

Eerste hulp bij legpatronen
Loop je vast met een legpatroon of wil je feedback op je duiding? Stuur ons dan je legpatroon en we bespreken deze in onze podcast. We hebben hiervoor nodig: een foto van de kaarten, het gekozen legpatroon, je vraag, en jouw duiding.

Oproep
Heb je ook een vraag aan ons, stuur deze dan eens in via een spraakbericht via Whatsapp. Dit kun je doen door naar onze whatsapp te gaan, via https://wa.me/31650844831.

Nieuwsgierig geworden? Start snel TarotPraat!

We wensen je weer veel luisterplezier!

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *