Mijn tweede jaardag kaarten getrokken ben er niet zo blij mee

De eerste bekers 5 sprong uit het deck met het schudden, toren had ik daarna getrokken.

Oppervlakkig en snel gezien zal ik dus ruzie maken (toren), maar krijg er spijt van (bekers 5).

Hele spannende kaarten dus, ben heel benieuwd, gekscherend kan het ook een ontlading zijn van blijdschap, grote verrassing en dan teleurstelling.

Ben in ieder geval heel benieuwd, ik laat het je aan het einde van de dag wel weten. Hopelijk gaat het niet om een persoon, iemand die ik lang niet heb gezien of waar ik ruzie mee heb en degene staat ineens voor mij deur. Hahaha! Dat zal mooi zijn met een het spijt mij bloemetje.

Maar goed ik laat het voor nu los, zo dus, lieve groet.

PS: Zo zie je maar dat je blijft leren van de tarot.

De toren staat voor plotselinge ontlading maar ook in woorden, kleine uitleg.

Een oud vriendin van ons uit den haag, heeft een huis gekocht even hier verderop en die was op mijn jaardag dus dat werd even een ontlading van woorden, wat er allemaal niet is gebeurt en wat ze wel niet had gedaan en ook van mijn kant natuurlijk.

Het was een duel van spraak, twee kipjes gingen er op los.

En daar was natuurlijk bekers 5 teleurstelling, verdriet kwam ook aanbod.

Maar goed de kaarten klopten dus wel weer. Zo kan het dus ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *